koulutus

Palvelut, joita työnantajat voivat saada laadukkaista autokouluista

Työnantajana joudut joskus antamaan henkilökunnallesi autoja, joissa he voivat liikkua. Tämä ei ainoastaan ​​lisää heidän tuottavuuttaan, vaan varmistaa myös, että he ovat motivoituneita työskentelemään sinulle. Ajopolitiikkaa laadittaessa on kuitenkin tärkeitä asioita, joissa voit helposti mennä pieleen, jos et ole varovainen. Yksi niistä on rooli, joka autokoululla voi olla tässä. Useimmat työnantajat eivät tiedä tätä, mutta korkealaatuinen autokoulu voi tarjota monia palveluita auttamaan yritystäsi, mukaan lukien:
Puolustavien ajotuntien tarjoaminen
Kun henkilökunnan jäsenet käyvät läpi kuljettajakoulutuksen, johon kuuluu puolustava ajo, heillä on paremmat mahdollisuudet välttää onnettomuudet. Tästä on suoraa hyötyä yritykselle, koska maksat vähemmän sekä auto- että sairausvakuutuksista, ja joudut myös käsittelemään vähemmän terveydellisistä syistä johtuvia poissaoloja tällaisesta onnettomuudesta.
Kuljettajan arviointi
Joskus sinun on ehkä arvioitava kuljettaja. Jos esimerkiksi palkkaat jonkun kuljettamaan kuorma-autoasi, sinun on tehtävä tämä ennen kuin luovutat hänelle avaimet. Kun pyydät korkealaatuista autokoulua tarjoamaan sinulle tämän palvelun, saat kattavamman raportin kuljettajan pätevyydestä, jolloin sinun on paljon helpompi päättää, palkkaatko heidät vai et.
Erikoiskoulutus
Joissakin tapauksissa sinun on tarjottava kuljettajille erikoiskoulutusta ennen kuin annat heille erityisiä ajotehtäviä, kuten ylisuurten kuormien hinauksen. Sen sijaan, että joutuisit palkkaamaan jonkun, joka on koulutettu tähän, voit yksinkertaisesti valita yhden kuljettajistasi ja lähettää heidät sitten suorittamaan kurssi. Tämä osoittautuu yleensä paljon halvemmaksi kuin uusien kuljettajien palkkaaminen.